andre koncerter

Fredag d. 9. oktober 2020 kl 19:30
Jysk Musikteater

Medlemmer af Silkeborg Classic får tilsendt en mail med link til én gratis billet pr medlem

Anders Koppel og Henrik Dam Thomsen Duo

Henrik Dam Thomsen. Solocellist i DR Symfoniorkesteret og en af vore førende cellister - kammermusiker og solist, bl.a. i musikken til Lars von Triers film.

 

Anders Koppel, komponist af utallige værker og legendarisk Hammondorganist med en fortid i Savage Rose, Bazaar og det vedvarende, tætte samarbejde gennem mange år med sønnen Benjamin.

 

Makkerskabet mellem Henrik Dam Thomsen og Anders Koppel strækker sig over 25 år og har omfattet utallige projekter, bl.a. i Koppels musik til cross-over ensemblet Mad Cows Sing, til Copenhagen Cello Quartet, i operaen Rebus, i filmmusik, på koncerter og indspilninger.

 

Men nu vil de to virkeliggøre en gammel, fælles drøm: at spille duo de to alene. Den unikke sammensætning af cello og Hammondorgel fylder rummet med en særlig og anderledes skønhed. De to musikeres individuelle virtuositet vil blive forløst i nye inspirerede klange, både i det intime sammenspil og i en større symfoniske bredde. Repertoiret vil for en stor del bygge på Anders’ kompositioner, men vil også rumme mere frie passager, der fanger selve øjeblikkets følelse – samt lidt nøje udvalgt anden musik. Publikum vil opleve intens rytmik og landskaber af melodi fremført på to populære instrumenter, cello og orgel, af to musikere, der begge synger på deres instrument.

 
Silkeborg Classic vil gerne medvirke til at udbrede kendskabet til klassiske musikarrangementer i Silkeborg Kommune.

Vi samarbejder derfor med flere forskellige koncertsteder og -arrangører om bl.a. annoncering af de mange forskellige begivenheder, der finder sted i kommunen. Klik nedenfor for at se de forskellige arrangørers programmer.

  • Facebook Social Icon

© 2020 Silkeborg Classic