Næste koncert er åbningskoncerten i Festival 2022

Ensemble Pluma

fredag d. 5. august kl 19:30, på Jysk Musikteater, Silkeborg

EnsemblePluma.jpeg
videoknap.png

Ensemble Pluma

Kammerorkester med base i Aarhus, dannet i efteråret 2018 af unge talentfulde og fremadstormende musikere fra Det Jyske Musikkonservatorium. Lige fra begyndelsen har orkesteret tilstræbt en transparent, let og raffineret klang, der kan kaste nyt lys over både ny og gammel musik.

Orkesteret har særligt fokus på tilgængelighed, diversitet og formidling, hvorfor dets aktiviteter bl.a. har omfattet turnéer til byer, der sjældent har klassiske koncerter, projekter med fokus på underrepræsenterede komponister samt et gennemgående fokus på at fortælle musikkens fantastiske historie både fra scenen og gennem formidlingsvideoer digitalt. 
Ensemble Pluma har givet koncerter over det meste af Danmark og har uropført værker af en lang række komponister, herunder bl.a. Britta Byström, Frederik Zeuthen, Magnus Plejdrup og Mads Schang Olsen.


Koncerten bliver dirigeret af orkesterets kunstneriske leder, Magnus Plejdrup, som  er uddannet komponist fra Det Jyske Musikkonservatorium. Han studerer nu til orkesterdirigent hos professor Martyn Brabbins v/ Royal Conservatoire of Scotland i Glasgow, UK.

BEMÆRK: gratis for medlemmer – se medlemssiderne

 
Silkeborg Classic vil gerne medvirke til at udbrede kendskabet til klassiske musikarrangementer i Silkeborg Kommune.

Vi samarbejder derfor med flere forskellige koncertsteder og -arrangører om bl.a. annoncering af de mange forskellige begivenheder, der finder sted i kommunen. Klik nedenfor for at se de forskellige arrangørers programmer.