Så er vi klar til Festival 2024

Klik på billedet og hør Absalon String Quartet, som lukker  Festival 2024.

Så er alt parat til dette års festival, som ligger fra den 2. til den 12. august. 8 fine spillesteder er udvalgt. 8 skønne ensembler har skrevet kontrakt. Musikerne glæder sig, og vi glæder os til at præsentere dem for jer.

 

Festivalen indeholder 8 spændende koncerter af den sædvanlige høje kvalitet. Se programmet under [Festival ’24]

Vi glæder os over, at Silkeborg Classic Concerts, som efterhånden er ved at være en kendt musikforening, nyder opbakning og økonomisk støtte ikke bare fra lokale sponsorer, men også fra de store fonde og ikke mindst Silkeborg Kommune.
Og naturligvis fra en stadig stigende fast medlemskreds.
Det gør det muligt at arrangere en flot festival som denne, men sætter os allerede nu i stand til at planlægge programmet for 2025!

Ud over festivalen arrangerer vi 2 forårskoncerter og 2 efterårskoncerter. Se mere om disse under [Andre koncerter].

Så der er god grund til at melde sig ind i foreningen, så får I nemlig hele herligheden for en utrolig lav pris (igen i år kun kr 400,-). [meld dig ind her]

Vi glæder os til at dele al denne skønne musik med jer.

Bestyrelsen

***

Ikke medlem?

Bliv medlem af Silkeborg Classic Concerts og få hele 12 koncerter i 2024
for kun kr 400,-!

[SE MERE]

Klik på billedet! Og download årets festivalplakat.
Så kan du skrive den ud og sætte den op derhjemme.

Årets P2 kunstner

Stort tillykke med udnævnelsen til *Årets P2 kunstner 2024* skal lyde fra Silkeborg Classic Concerts til en af vores favorit-musikere.
Tak for al den skønne og forskellige musik du har beriget os med, Bjarke. Vi glæder os til at se dig igen her i Silkeborg!

[se mere here]

Tag et kig i [arkivet], der er mange skønne videoklip og informationer om tidligere sæsoners festivaler.

Desuden er vi begyndt med anmeldelser af vores koncerter på siden [SIDSTE NYT]. Disse anmeldelser sendes automatisk pr mail til vores medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, kritik eller forslag til Silkeborg Classic Concerts er du meget velkommen til at sende os en mail. Brug [Kontakt] nedenfor.