Andre koncerter

Efteråret nærmer sig og dermed disse to koncerter, som du fremover glæde dig til:

I EFTERÅRET 2023

foto: Ida Wang & Klavs Kehlet Hansen

Andreas Brantelid og Søren Rastogi

Fredag d. 3. november 2023, kl. 19:30
Silkeborg Kirke

Kom og oplev de to forrygende musikere, Andreas Brantelid og Søren Rastogi præsentere mesterværker for cello og klaver fra det 19. og 20. århundrede. Udover Brahms’ mesterlige sonate i e-mol for cello og klaver vil duoen præsentere den amerikanske komponist Samuel Barbers intenst smukke cellosonate.

 Andreas Brantelid er født i 1987 og begyndte tidligt at spille cello. Allerede som 14-årig havde han sin debut som orkestersolist, hvor han spillede Elgars cellokoncert med Det Kongelige Kapel. Siden har han spillet med alle de store orkestre i Skandinavien samt en lang række betydende orkestre i Europa og ude i verden, herunder Mahler Chamber Orchestra, Wiener Symfonikerne og Hamborgs Symfoniorkester. Brantelid er også en flittig kammermusiker og har spillet i bl.a. Carnegie Hall i New York og i Wigmore Hall i London.

Pianisten Søren Rastogi er anerkendt og efterspurgt som solist, kammermusiker og akkompagnatør, både i sit danske hjemland og internationalt. Ud over sin solistiske virksomhed har han et tæt samarbejde med førende skandinaviske sangere, og som kammermusiker optræder han ofte som sonatepartner med internationale navne. Søren Rastogi er hyppig gæst ved mange kammermusikfestivaler i Norden, og har netop udgivet en førsteindspilning af Paul von Klenaus klaverkoncert for Dacapo med Singapore Symphony Orchestra, dirigeret af Hans Graf. 

Baumbach Duo

Onsdag d. 15. november 2023, kl. 19:00
(sted endnu ikke fastlagt)