Foråret er (så småt) på vej

Tjekkiske Trio Bohémo spiller forårets første koncert på KunstCenter Silkeborg Bad

Klarinettist Mathis Kjøller og Aarhus Strgerensemble spiller forårets anden koncert i Silkeborg Kirke

Og vi er bare så klar med sæson 2023 i Silkeborg Classic Concerts!

Allerede i april byder vi ind til koncert. Første gang med tjekkiske Trio Bohémo d. 17. april og anden gang med den fantastiske klarinettist Mathias Kjøller som d. 3. maj spiller sammen med Aarhus Strygerensemble. [se mere under ANDRE KONCERTER]

Og så er festivalen 2023 ved at være på plads. Gå ind på siden [FESTIVAL 2023] og følg med i, hvad der sker. Det bliver en flot festival med bl.a. et par unge og vanvittig dygtige og internationalt anerkendte solister. Bemærk at billetsalget til festivalen først åbner 1. maj 2023.

Og så håber vi naturligvis, at vores nye hjemmside med det nye og forenklede billet- og medlemssystem leveret af YourTicket vil være til glæde for alle.

Så er alt på plads også arkivet – tag et kig, der er mange skønne videoklip og informationer om tidligere sæsoners festivaler.
Hvis du har spørgsmål, kommentarer, kritik eller forslag til Silkeborg Classic Concerts er du meget velkommen til at sende os en mail. Brug [Kontakt] nedenfor.

***

Ikke medlem?

Bliv medlem af Silkeborg Classic Concerts og få hele Festival 2023 (7 koncerter) samt ekstra koncerter i forår og efterår 2023
for kun kr 400,-!

[SE MERE]