Festival 2023 er klar!

Hele sommeren øver kunstnerne sig på at levere det ypperste!

Så er alt parat til Silkeborg Classic Concerts Festivalen 2023. Kontrakterne er skrevet, foldere og plakater er trykt, og musikerne glæder sig til at komme og fylde Silkeborg og omegn med vidunderlig musik.

Gå ind på siden [FESTIVAL 2023] og se hvad årets festival har at byde på. Det bliver en flot festival med bl.a. et par unge og vanvittig dygtige og internationalt anerkendte solister.

Vores nye hjemmeside med det nye og forenklede billet- og medlemssystem leveret af YourTicket har i den grad levet op til vores forventninger om en enklere og lettere måde at tegne medlemsskaber og købe billetter på.

Tag et kig i [arkivet], der er mange skønne videoklip og informationer om tidligere sæsoners festivaler.

Desuden er vi begyndt med anmeldelser af vores koncerter på siden SIDSTE NYT. Disse anmeldelser sendes automatisk pr mail til vores medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, kritik eller forslag til Silkeborg Classic Concerts er du meget velkommen til at sende os en mail. Brug [Kontakt] nedenfor.

***

Ikke medlem?

Bliv medlem af Silkeborg Classic Concerts og få hele Festival 2023 (7 koncerter) samt ekstra koncerter i forår og efterår 2023
for kun kr 400,-!

[SE MERE]