EN FORRYGENDE SÆSON ER AFSLUTTET

Stemingsbilleder fra Silkeborg Classic Concerts  10 års jubilæums festival!

På årets generalforsamling måtte vi i bestyrelsen sig farvel til Nina Keldsen, som er flyttet til København.
Tak for din indsats, Nina.
Og velkommen til et nyt bestyrelsesmedlem, Stefan Rossel.
Vi glæder os til samarbejdet.

Silkeborg Classic Concerts’ 10. sæson blev intet mindre end forrygende. Året, hvor foreningen fejrede sit 10års jubilæum, blev det største, både hvad angår publikumstal, og når det gælder musikalsk niveau.

 

Året bød på 9 koncerter med nogle af de bedste musikere.
Vi har haft fantastiske forårskoncerter med Trio Bohéme og Aarhus Strygerensemble med klarinettisten Mathias Kjøller.
Festivalen var fyldt med skønne oplevelser: Lars Bom og Amalie Mallings åbnings-forestilling med Satie, Justina La Cour og Anne Marie Lipsonen i Hvinningdal Kirke, Ensemble Hermes i en fyldt Tvilum Kirke, de unge stjerner Jonathan Swensen og Gustav Piekut. Også Ensemble Stralo gav en vidunderlig mørkekoncert og til sidst Morten Frank Larsen og Mats Knutsson med en fornem liedkoncert på det udsolgte Kunstcentret Silkeborg Bad – alle uforglemmelige musikalske oplevelser.
Efteråret indledtes med foreningens hidtil største publikumssucces, »en koncert af store musikalske dimensioner« med cellisten Andreas Brantelid og pianist Søren Rastogi. Og så sluttede vi af med den henrivende Baumbach Duo på et for SCC nyt spillested, nemlig Rampelys.

Publikum er strømmet til, og foreningens medlemstal vokser stadig. Billetsalget har overgået alle tidligere år.
En stor tak til alle de fantastiske musikere, der optrådte i 2023, og tak til alle jer, der mødte op. Men ikke mindst en stor tak til vores sponsorer, fonde og til Silkeborg Kommune, der sammen gør det hele muligt. Denne velvillige støtte holder den klassiske musik i live og bevarer denne vigtige del af vores kulturarv.
Sæson ’23 er slut, men glæd jer: vi er allerede i gang med at planlægge Festival ’24. Og allerede til foråret har vi to koncerter klar.
Følg med under [Festival ’24] eller [Andre koncerter].

***

Ikke medlem?

Bliv medlem af Silkeborg Classic Concerts og få hele 12 koncerter i 2024
for kun kr 400,-!

[SE MERE]

Læs Jubilæumsskriftet! Klik på billedet!

Tag et kig i [arkivet], der er mange skønne videoklip og informationer om tidligere sæsoners festivaler.

Desuden er vi begyndt med anmeldelser af vores koncerter på siden SIDSTE NYT. Disse anmeldelser sendes automatisk pr mail til vores medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, kritik eller forslag til Silkeborg Classic Concerts er du meget velkommen til at sende os en mail. Brug [Kontakt] nedenfor.