ET BRAG AF EN FESTIVAL!

Silkeborg Classic Concerts har afholdt sin 10. festival!

Læs Jubilæumsskriftet! Klik på billedet!

Silkeborg Classic Concerts’ Festival ’23 blev intet mindre end et brag af en musikfestival. Året, hvor foreningen fejrede sit 10års jubilæum, blev det største, både hvad angår publikumstal, og når det gælder musikalsk niveau.

 

Syv vidt forskellige koncerter med musikere fra allerøverste hylde. Lars Bom og Amalie Mallings åbning med Satie-forestillingen på Jysk Musikteater, Justina La Cour og Anne Marie Lipsonen’s imponerende præstation i den helt nye Hvinningdal Kirke, Ensemble Hermes’ energiudladning i Tvilum Kirke, de to unge stjerner, Jonathan Swensen og Gustav Piekut i Them og Ensemble Stralo’s vidunderlig mørkekoncert i Silkeborg Kirke og sidst Morten Frank Larsen og Mats Knutsson fornemme liedkoncert på Kunstcentret Silkeborg Bad – alle var de uforglemmelige musikalske oplevelser.
Publikum strømmede ind, og foreningens medlemstal er stadigt stigende. Selv med kun 7 festivalkoncerter mod tidligere 8, overstiger det samlede billetsalg alle tidligere år.
Det hidtil højeste billetsalg, 104 billetter ved én koncert i 2022, overgås i 2023 ved hele 5 af de 7 koncerter.
Stor tak til alle de vidunderlige musikere, der optrådte på Festival ’23. Og stor tak til alle jer, der mødte op og gav det mening at afholde festivalen. Men ikke mindst en stor tak til de sponsorer og fonde og til Silkeborg Kommune, der tilsammen gjorde det muligt for os at afholde festivalen. Den velvillige støtte er med til at holde den klassiske musik levende og fastholde denne vigtige del af vores kulturarv.
Festival ’23 er slut, men glæd jer: vi er allerede i gang med at planlægge Festival ’24. Og allerede i november har vi to efterårskoncerter klar. Følg med her på siden!

Tag et kig i [arkivet], der er mange skønne videoklip og informationer om tidligere sæsoners festivaler.

Desuden er vi begyndt med anmeldelser af vores koncerter på siden SIDSTE NYT. Disse anmeldelser sendes automatisk pr mail til vores medlemmer.

Hvis du har spørgsmål, kommentarer, kritik eller forslag til Silkeborg Classic Concerts er du meget velkommen til at sende os en mail. Brug [Kontakt] nedenfor.

***

Ikke medlem?

Bliv medlem af Silkeborg Classic Concerts og få resten af året med to koncerter i efteråret 2023
for kun kr 200,-!

[SE MERE]